Favbet Pariuri Sportive | Favbet România
5.0

Favbet Pariuri Sportive | Favbet România

100 RON Pariu Fara Risc FARA RULAJ la pariuri
Pagina principală » Favbet Pariuri Sportive | Favbet România
Avantaje
  • Cazinoul online beneficiază de criptare SSL
  • Favbet a trecut cu bine de nenumărate audituri efectuate de organisme independente
  • Favbet oferă și o secțiune de loterie
  • Cazinoul cazinou oferă jocuri populare de la companii precum Microgaming și Novomatic
  • Oferă jucătorilor și posibilitatea de a le vizita filialele terestre
Dezavantaje
  • Cazinoul nu oferă jocuri de poker
  • Favbet are o secțiunea mai dezvoltată de pariuri sportive decât de cazinou
  • Metodele de plată destul de puține în comparație cu alte case de pariuri

Favbet pariuri sportive

Industria cazinourilor online a înregistrat o creștere exponențială în ultimii ani, așadar multe cazinouri noi au apărut pe piață, pentru a le detrona supremația celor consacrate. Un cazinou care este pe piață încă din anul 1999, care de-a lungul anilor a încercat continuu să-și dezvolte calitatea serviciilor este Favbet. Cu toate că în Europa activează încă din anul 1999, în România a ajuns în anul 2016.

Fie că vorbim despre Favbet online sau despre cazinourile terestre ale companiei, aceștia se bucură de o simpatie extinsă în Româna. Acum, Favbet România este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cazinouri care activează pe teritoriul țării.

Recenzie Favbet

De-a lungul anilor au existat foarte multe păreri despre Favbet, în special păreri pozitive. Nu putem să nu remarcă selecția foarte mare de evenimente sportive pe care le oferă pe site, dar și opțiunile de pariere multiple, multe dintre ele nu se găsesc la foarte multe case de pariuri. Interfața site-ului este foarte intuitivă și ușor de utilizat chiar și de jucătorii începătorii. Un lucru foarte apreciat la acest cazinou este faptul că bonusul de bun venit poate fi utilizat și pentru pariuri și pentru cazinou. Pe lângă aceste lucruri suportul pentru clienți oferit de casa de pariuri este la nivelul așteptărilor, având persoane profesioniste gată să răspundă la orice întrebarea a clienților. Un alt aspect important al site-ului este importanta pe care o acordă securității datelor personale și bancare ale clienților. Toate tranzacțiile sunt securizate și niciun fel de date personale ale clienților nu vor putea ajunge la terțe persoane.

Favbet intrebari frecvente

Înregistrare (verificare)

Pentru a vă înregistra în cadrul acestei case de pariuri online va trebui să intrați pe site la secțiunea Favbet Înregistrare. Aici veți găsi un formular în care va trebui să vă adaugați emailul și parola, dar și datele dumneavoastră personale, împreună cu selectarea întrebării de siguranță. După ce v-ați creat contul pentru a vă autentifica va trebui să accesați secțiunea Favbet Login.

Din momentul în care vă creați contul aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă confirma identitatea. Pentru a face acest lucru va trebui să trimiteți un email la suport@favbet.ro care să conțină o fotografie clară a cărții dumneavoastră de identitate. După ce faceți acest lucru veți primi un email de confirmare a verificării identității. Va trebui să faceți acest pas înainte de a efectua o retragere.

Favbet register

Modalități de plata a depozitului

Cu toate că la Favbet nu există o diversitate prea mare în ceea ce privește metodele de plată, în cadrul platformei le puteți găsi pe cele mai populare. Puteți efectua depuneri la Favbet prin intermediul cardurilor de credit Visa și Mastercard și prin intermediul portofelelor electronice Neteller și Skrill. Favbet nu percepe niciun comision la depuneri și depunerile vor fi procesate instant.

Pariul minim

În acest moment dacă doriți să plasați un pariu la Favbet ro, suma minimă pentru orice pariu este de 1 RON.

Favbet live

Metode de retragere

Retragerile la Favbet pot fi efectuate prin intermediul următoarelor metode de plată: Skrill, Neteller, Mastercard, Visa. Nici în cazul retragerilor Favbet nu percepe niciun comision.

Tipuri de pariuri la Favbet

În secțiunea Favbet Sport veți putea găsi o mulțime de opțiuni de pariere pentru foarte multe evenimente sportive, atât locale cât și intenraționale. Pariurile pe handicap precum handucapul asiatic, handicapul europen și totalurile asiatice nu lipsește de pe acestă platformă. Cu toate acestea secțiunea Favbet Pariuri Sportive se remarcă prin pariuri precum: handicap la cornere, câștigătorul meciului și totalul de goluri, handicap la offside-uri, jucător care să marcheze un hat-trick în meci, handicap asiatic ajustabil și multe altele. Acestea sunt pariurile principale din fotbal pe platformă mai puteți găsi pariuri speciale și pentru tenis, handbal, volei, polo de apă, darts, snooker, etc.

Bonusuri

Bonusul de bun venit din oferta Favbet constă într-un bonus de 100% din prima depunere de maxim 1000 RON. Pentru a primi acest bonus va trebui să faceți o depunere de minim 20 RON și trebuie să acceptați bonusul din secțiunea Bonusuri.

Pentru a putea retrage acest bonus va trebui mai întâi să-l rulați de 30 de ori. Pentru a intra în calcul pentru rulaj suma minimă care trebui pariată în secțiunea de pariuri și pariuri live este de 15 RON, iar pentru secțiunea de cazinou este de 0.20 RON. Cota minimă pentru pariuri sportive este de 1.50. Veți avea la dispoziție 30 de zile pentru a putea realiza aceste cerințe ale bonusului, altfel bonusul va fi retras din cont.

Favbet promos

Aplicație mobilă

Favbet app este una dintre cele mai apreciate aplicații ale unui cazinou sau case de pariuri. Această aplicație este disponibilă atât pentru telefoanele cu sistemele de operare Android cât și pentru cele cu IOS. Aplicația poate fi descărcată din secțiunea Favbet download din partea de jos a site-ului. Favbet mobile cuprinde toate secțiunile pe care le cuprinde și varianta desktop a site-ului și chiar în unele momente că puteți bucura de anumite bonusuri speciale valabile numai pe aplicație.

Favbet aviator

FAQ

❓ Cât de sigură este platforma Favbet?
De-a lungul anilor s-au făcut mai multe audituri de securitate independente din care a reieșit că platforma Favbet este una foarte sigură.
❓ Care sunt cele mai bune competiții pe care pot paria la Favbet?
Favbet oferă o mulțime de competiții pe care puteți paria dar cele mai interesate ar fi Liga Campionilor la fotbal și turnee de Grand Slam la tenis.
❓ Cum pot contacta suportul tehnic Favbet?
Suportul tehnic de la Favbet poate fi contactat prin 2 mijloace: prin email sau prin chat live.
100 RON Pariu Fara Risc FARA RULAJ la pariuri
5.0
Încredere & corectitudine
5.0
Pariuri sportive & varietate de linii
5.0
Bonusuri & promoții
5.0
Relații clienți
5.0 Evaluare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Favbet Pariuri Sportive | Favbet România
5.0/5